Logheaza-te cu Facebook

Genius® Omega-3T 100 softgels

Omega-3 in forma triglicerida

Pret: 70,00 LEI

Disponibilitate

Data expirarii

09.03.2019

Livrare

Gratuita de la 200 LEI

Comanda telefonica

+40799839996

 

 

OMEGA-3T este cea mai pura si avansata forma de omega-3 numita triglicerida, bine sustinuta in peste 8000 de studii de cercetare. Datorita continutului de EPA și DHA predominante in uleiul de peste, este esential pentru cresterea si dezvoltarea normala, sprijinirea functiei creierului, sa mentinerea inimei sanatoasa, sa sprijine oasele, articulatii si sa apare sistemului imunitar al organismului.

Genius Nutrition® a creat cea mai avansata forma de ulei de peste: OMEGA-3T. Produsul nostru fiind in forma pura triglicerida (TG), care are cea mai mare viteaza de asimilare si rata de absorbtie in comparatia cu majoritatea produselor cu ulei de peste omega-3 in forma de esteri etilici (EE).
Omega-3 in forma de esteri etilici este predominanta pe piata din cauza costului mai mic: aceasta forma este mult mai ieftina pentru a fi produsa  in comparatie cu OMEGA-3T™ (forma superioara triglicerida). In procesul de producere are loc distilarea moleculara care elimina contaminantiile industriale (metale grele, PCB) prezente in uleiurile de pește si dupa care apoi se concentreaza moleculele de omega-3 - EPA si DHA. [1] Odata ce purificarea este completa prin procesul de micro-distilare, producatorii lasa uleiul concentrat  de omega-3 in forma EE, motivul este simplu – COSTUL. Procesul de convertire a uleiului concentrat de peste in forma de esteri etilici inapoi la forma naturala triglicerida (TG) este mult mai costisitoare. Acesta este motivul de ce Genius Nutrition
®
, foloseste OMEGA-3T care este o forma concentrata si convertita inapoi in forma naturala triglicerida, care este cea mai buna forma finala de omega 3. Esteri etilici(EE) au fost in lantul alimentar uman de aproximativ 20 de ani. Insa uleiul de peste in forma triglicerida naturala a fost consumat in conditii de siguranta pentru o perioada aproximativa de 600 milioane ani.

OMEGA-3T in forma naturala de TG in comparatie cu uleiul de peste EE s-a dovedit de a fi pana la 48-70% mai bine absorbit decat formele EE. [2]

Din aceste motive folosim OMEGA-3T in forma triglicerida si nu in forma de esteri etilici (EE), alte studii au dovedit avantajele legate de asimilare si rapiditate cu marja colosala de peste 250%.

De ce Omega-3T

Capsulele noastre de Omega-3T sunt formulate cu ulei marin de calitate superioara:
MATERIE PRIMA: peste capturat in apele pure ale oceanului
ULEI PUR: fara contaminanti
CALITATE UNICA: concentratie enzimatica naturala patentata de omega-3 (dha/epa) 
ULEI IN FORMA TRIGLICERIDA: forma naturala de omega-3 care este usor asimalata de organism
STABILITATE LA OXIDARE: tehnologia uleiul nostru de omega-3 este patentat impotriva oxidarii, 
o conservare optima a valorilor nutritionale si calitatilor organoleptice by QUALITYSILVER® 

[1] Lawson LD, Hughes BG., 1988. Absorption of eicosapentaenoic acid and docosahexaenoic acid from fish oil triacylycerols or fish oil ethyl esters co-ingested with a high-fat meal. Biochem Biophys Res Commun. Oct 31; 156(2):960-3
[2] Henderson, W.R., Jr., et al., Oral absorption of omega-3 fatty acids in patients with cystic fibrosis who have pancreatic insufficiency and in healthy control subjects. J Pediatr, 1994. 124(3): p. 400-8.

 

Se administreaza 1-2 capsule dimineata dupa masa si/sau inainte de culcare. Mai multe serviri pot fi luate in dependenta de activitiatea fizica si rezultatul dorit.

Nume :

E-mail :

Rating :

Opinie :