Logheaza-te cu Facebook

Genius® LIPO-GN 90caps

arzator de grasimi multi-stage

Pret: 95,00 LEI

Disponibilitate

Data expirarii

09.03.2019

Livrare

Gratuita de la 200 LEI

Comanda telefonica

+40799839996

Lipo-GN este un arzator de grasimi cu un efect termogenic si lipotropic extrem de puternic. Lipo-GN utilizeaza cele mai avansate super-ingrediente din domeniul nutritiei sportive, dovedite stiintific. Lipo-GN contine ingrediente cum ar fi ALCAR, GPC, extract de ceai verde si cafeina care accelereaza metabolismul, cresc semificativ energia/concentrarea si capacitatea organismului de a arde mai multe celulele adipoase la o rata mult mai mare. Lipo-GN este o solutia serioasa pentru a grabi semificativ procesul de definire musculara!

Genius Nutrition® foloseste in aceasta formula (ALCAR & GPLC) de cea mai mare puritate. ALCAR si GPLC care sunt cele mai noi si eficente forme de l-carnitina care asista eficient organismul sa arda grasimi in timpul exercitiilor fizice. Aceasta combinatie actioneaza si ca un neurotransmitator care imbunatateste functiile cerebrale, stimuleaza gandirea, intensifica concentrarea si creste mult mai mult anduranta. ALCAR e un antioxidant puternic ce poate detoxifia creierul de metale grele si GPLC iti aduce un plus o stimulare a oxidului nitric si efect antioxidant.

+ Formula de ultima generatie
+ Accelereaza semnificativ metabolismul
+ Stimulare dubla: lipotropica si termogenica
+ Mai multa energie si concentrare
+ Creste energia si rezistenta

Se administreaza 1-2 capsule inainte de antrenament. Pentru incepatori este recomandat 1 capsula pe zi!

ATENTIE! Toate suplimentele se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase. Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor. Folosirea acestui supliment alimentar nu inlocuieste dieta normala si echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros.

ALERGENI! Fabricate cu echipamente care proceseaza produse care contin ingrediente active, derivate din lapte, oua, peste, crustacee, nuci, gluten, lupin si susan.

Nume :

E-mail :

Rating :

Opinie :