Logheaza-te cu Facebook

Genius® Creatine Monohydrate

100% micronized technology

Pret: 60,00 LEI

Disponibilitate

Data expirarii

12.07.2019

Livrare

Gratuita de la 200 LEI

Comanda telefonica

+40799839996

Genius® Creatine Monohydrate  stabileste un nou standard pentru creatina monohidrata care conține particule de 20 de ori mai mici decat creatina monohidrata obisnuita, aceasta optimizeaza absorbtia, se amesteca bine cu orice bautura.

Creatina Monohidrate este asociata cu stimularea hipertrofiei musculare si cresterea sintezei proteice, efecte datorate abilitatii creatinei de a induce hidratarea (creatina poate retine apa in muschi, dar nu intre muschi si piele, adica subcutanat) celulei musculare. Creatina este cel mai popular supliment in randul culturistilor. Rezultatele extraordinare resimtite de utilizatori sunt intarite de numeroasele studii stiintifice care au confirmat efectele ergogenice ale creatinei asupra performantei sportive. Potentialul creatinei de a stimula cresterea fortei si a masei musculare este deja binecunoscut in randul culturistilor. 

Creatina Monohidrate creste nivelul fosfocreatinei in muschi si implicit stimuleaza sinteza ATP ( adenozintrifosfat), ceea ce se traduce practic in antrenamente mai lungi si mai intense. Exista studii recente care arata impactul creatinei asupra sintezei de IGF-1 (factorul de crestere insulinic), un aspect deosebit de benefic cresterii musculare.

Beneficii:
Sustine cresterea musculara
Creste forta si intensifica recuperarea
Creaza volum celulelor musculare
Recuperare imbunatatita dupa efectuarea exercitiilor
✔ Furnizeaza mai multa energie in timpul antrenamentelor

Administrati in perioada de incarcare(5-7 zile) Genius Creatine Monohydrate™ a cate: 15-25 de grame impartite 5 grame per servire. Dupa aceasta perioada mentineti saturatia cu 5-10 grame pe zi. 

Nume :

E-mail :

Rating :

Opinie :