Logheaza-te cu Facebook

Genius® BCAA-XT 300g

fermented bcaa 2:1:1

Pret: 95,00 LEI

Disponibilitate

Data expirarii

04.09.2019

Livrare

Gratuita de la 200 LEI

Comanda telefonica

+40799839996

BCAA-XT este obtinut prin procedura de fabricare fermented in cel mai studiat raport 2:1:1 cu beneficii serioase pentru recuperare si cresterea in masa musculara. 
BCAA-urile (lanturi ramificate de aminoacizi) sunt aminoacizii esentiali leucina, izoleucina si valina. Combinatie dintre acesti trei aminoacizi insumeaza o trime din muschii scheleteci a corpului uman. BCAA-urile joaca un rol foarte important in sinteza proteinei (productia de proteina in celule din aminoacizi pentru a creste in musculatura). Pentru a intelege cat de importanti sunt BCCA- urile pentru cresterea si recuperarea masei musculare trebuie sa stii ce este o cale metabolica. Spus simplu, o cale metabolica este un lant de reactii chimice care au loc in interiorul unei celule (in acest caz, o celula musculara). Cand cantitati adecvate de BCAA-uri sunt ingerate ele creaza propria cale metabolica din care rezulta o productie crescuta de proteina. Acest lucru inseamna ca mai mult tesut muscular va creste si muschii vor fi refacuti mult mai repede.
In general, dupa o sesiune de antrenament de rezistenta corpul se afla intr-o stare catabolica (descompunerea tesutului muscular), cu un deficit de sinteza a proteinelor. Acest lucru se datoreaza faptului ca dupa antrenament calea de semnalizare MAPK (metoda prin care corpul semnalizeaza cresterea musculara) este activata. In timp ce aceasta cale  va creste sinteza proteinelor.
Cele doua cai actioneaza independent una de cealalta. Din aceasta cauza, cand doze adecvate de BCAA-uri sunt ingerate dupa antrenament (de obicei sub forma unei bauturi post antrenament) corpul este plasat intr-o stare mai mare de hipertrofie cu o cantitate pozitiva de sinteza proteica. Acesta este un lucru foarte important pentru atleti deoarece va scadea timpul de recuperare si in acelasi timp va mari rata in care masa musculara de calitate este castigata.
Genius Nutrition® folosește cu mandrie numai 100% fermented BCAA, pentru a se asigura ca sunt de cea mai inalta calitate, protejand in acelasi timp produsul de factorii contaminatori.

Intrebari frecvente!

Care este diferenta dintre BCAA-XT vs iBCAA?
-Raportul de Leucina este de 2:1:1 comparativ cu iBCAA care e de 4:1:1
-Tehnologia de aroma este diferita

Cum se foloseste BCAA-XT?
Se adauga o cupa de produs in shaker si se amestica cateva secunde, se consuma inainte de antrenament, dupa antrenament sau dupa mesele principale ale zilei.

Produsul are inclusa cupa?
-Da, produsul are inclusa cupa, ca toate produsele Genius Nutrition.

Se adauga in shaker 1 cupa si se amestica cateva secunde, se consuma inainte de antrenament, dupa antrenament sau dupa mesele principale ale zilei.

Nume :

E-mail :

Rating :

Opinie :