Logheaza-te cu Facebook

Genius® Gluta-XT 300g

100% L-Glutamine fermented

Pret: 85,00 LEI

Disponibilitate

Data expirarii

14.09.2019

Livrare

Gratuita de la 200 LEI

Comanda telefonica

+40799839996

Gluta-X5 joaca un rol foarte important in metabolismul proteinelor, fiind astfel un nutrient extrem important pentru culturisti. Glutamina minimizand epuizarea musculara si îmbunatatind metabolismul proteinelor. Abilitatea anticatabolică a L-Glutaminei de a prevenii epuizarea musculara este benefica în mod special celor care tin o dieta pentru eliminarea grasimii si doresc sa isi pastreze masa musculara. L-Glutamina este un compus eficient pentru imunitatea corpului. Avand in vedere ca sursa preferata de combustibil a sistemului imunitar o constituie L-Glutamina si ca nivelurile de L-Glutamina scad cu pana la 50% după eforturile intense, suplimentarea aportului este obligatorie pentru obtinerea peformantei musculare optime. L-Glutamina este cruciala si pentru menținerea sanatatii intestinale. 

Genius Nutrition foloseste cu mandrie numai 100% fermented L-Glutamine, pentru a se asigura ca sunt de cea mai inalta calitate.

Pentru rezultate optime, luati 1 cupa de Gluta-XT cu 150-200ml apa intre mese si inainte de culcare si/sau inainte de antrenamente si imediat dupa antrenament.

Nume :

E-mail :

Rating :

Opinie :