Logheaza-te cu Facebook

Oferta: 2x iWhey 900g + iWhey 2.0 Cadou

lichidare stock - versiune veche

Pret: 330,00 lei255,00 LEI

Disponibilitate

Data expirarii

02.11.2020

Livrare

Gratuita de la 200 LEI

Comanda telefonica

+40799839996

 

Lichidare stock versiune veche iwhey, oferta include doua cutii de iwhey 900g + 1 cutie de iwhey 2.0 900g cu pret redus, care are o aroma, formula si mixare imbunatatita!

 

iWhey ofera corpului o gama completa de nutrienti de inalta calitate si cei mai eficienti aminoacizi pentru a asigura o crestere rapida a masei musculare oferind in acelasi timp o recuperare ultra-eficienta.
iWhey  asigura cel mai bun combustibil pentru corpul tau, cu un profil de aminoacizi superior.  Astfel doar o portie de 30 gr contine: 6.81gr de BCAA. Folosind aceste ingrediente am creat un amestec cu o valoare biologica superioara altor surse proteice. Aceasta inseamna ca iWhey ofera cea mai mare cantitate utilizabila de amino-acizi cu lant ramificat (BCAA), iar datorita vitaminelor, mineralelor (iVitamins) si enzimelor (Aminogen®) in cantitati suficiente asigura o absorbtie de nivel superior. 

 


iWhey 2.0 contine doar 100% protein din zer care este o “proteina completa”, cu absorbtie rapida. Protein din zer are in compozitie un nivel ridicat de BCAA si aminoacizi esentiali care au o importanta speciala pentru recuperarea, repararea si cresterea masei musculare de calitate.
L-Leucina - are cea mai mare putere de stimulare a sintezei proteice dintre toti aminoacizii. Una din cele mai cercetate cai anabolice prin care muschii cresc se numeste mTOR, iar leucina activeaza cai anabolice complexe prin intermediul mTOR. Iar in combinatie cu proteina din zer din iWhey, Leucina poate creste efectul anabolic ce rezulta o crestere mai eficienta a masei musculare.
Creatina - Cea mai celebra constructoare naturala de muschi din lume. Folosind creatina in timp de 5-7 zile, poate duce la cresteri vizibile ale muschilor (hidratare, volum, pompare), atat in ​​oglinda cat si pe cantar. Aceasta contribuie la construirea masei musculare printr-o multitudine de mecanisme, fiind o combinatie excelenta cu proteina din zer din iWhey.
L-Alanyl L-Glutamine - este o molecula dipeptide formata din L-Glutamina si L-Alanine. Suplimentarea cu aceasta forma de Glutamine poate sporti absorbtia electrolitilor si imbunatati rezistenta.  Studiile sugereaza ca Glutamine peptide poate creste nivelul de Glutamina in muschi cu mult mai mult decat forma simpla (L-Glutamina), acest ingredient fiind un nutrient excelent in iWhey pentru recuperare.
Complex de vitamine si minerale - care are ca scop sa sustina functiile cheie cum ar fi hidratarea, digestia, imunitatea, detoxifierea, protectie antioxidanta si recuperarea musculara.
Enzyme digestive - va ajuta la descompunerea proteinelor in aminoacizi mai mici, pentru digestie maxima si fara a pierde din absorbatia proteinei iWhey.
Noua versiune de iWhey 2.0 are si o noua tehnologie de aroma si mixare, astefel o sa ramaneti impresionati de aroma extrem de delicioasa chiar de la primul shake. Noi credem cu adevarat ca veti gasi in produsele noastre cele mai delicioase arome existente din industrie!

 

Mod administrare iWhey : Adaugati 30 grame (2 cupa) in shaker si apoi turnati 350 ml de apa rece, lapte! Acoperiti si agitati timp de 30 de secunde. In dependenta de necesarul proteic se poate consuma zilnic dimineata, inainte de antrenament si imediat dupa antrenament. In zilele pauza, consumati cate o servire dimineata si intre mese.

Mod administrare iWhey 2.0 : Adaugati 30 grame (1 cupa) in shaker si apoi turnati 250 ml de apa rece, lapte! Acoperiti si agitati timp de 30 de secunde. In dependenta de necesarul proteic se poate consuma zilnic dimineata, inainte de antrenament si imediat dupa antrenament. In zilele pauza, consumati cate o servire dimineata si intre mese.

iWhey

iWhey 2.0

ATENTIE! Toate suplimentele se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase. Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor. Folosirea acestui supliment alimentar nu inlocuieste dieta normala si echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros.
ALERGENI! Fabricate cu echipamente care proceseaza produse care contin ingrediente active, derivate din lapte, ou si soia.

Nume :

E-mail :

Rating :

Opinie :