Logheaza-te cu Facebook

Genius® iVitamins 60caps

Intelligent vitamins & minerals

Pret: 65,00 LEI

Disponibilitate

Data expirarii

09.02.2020

Livrare

Gratuita de la 200 LEI

Comanda telefonica

+40799839996

 

   

 

iVitamins ofera ingrediente optime de calitate inalta si doze precise de multi-vitamine zilnice, concepute pentru a completa nevoile nutritive ale unui stil de viata sanatos si activ.
iVitamins contine un amestec complet de vitamine, minerale esentiale si un complex special conceput care are ca scop sa sustina functiile cheie cum ar fi sanatatea cardiovasculara, hidratarea, digestia, imunitatea, detoxifierea, protectie antioxidanta, sanatatea, frumusetea exterioara si recuperarea musculara.

Vitaminele si mineralele valoroase joaca un rol-cheie in mii de procese biologice din organism. Lipsa chiar si a unora dintre ele poate perturba buna functionare a acestuia.
iVitamins este potrivit pentru toata lumea, inclusiv sportivilor profesionisti si persoanelor cu un stil de viata activ, precum si cei care sufera de o deficienta de substante nutritive vitale si microelemente.
iVitamins este cea mai buna solutie existenta pentru a satisface nevoile tale zilnice!

Mod de administrare: Administrati zilnic 2 capsule, dar nu in acelasi timp, luati una dimineata si una dupa-amiaza, intotdeauna dupa masa si cu un pahar de apa.

ATENTIE! Toate suplimentele se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase. Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor. Folosirea acestui supliment alimentar nu inlocuieste dieta normala si echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros. 

ALERGENI! Fabricate cu echipamente care proceseaza produse care contin ingrediente active, derivate din lapte, oua, pește, crustacee, nuci, gluten, lupin si susan.

Nume :

E-mail :

Rating :

Opinie :