Logheaza-te cu Facebook

Genius® iGlutamine 450g

fermented L-Glutamine

Pret: 110,00 LEI

Disponibilitate

Data expirarii

09.02.2020

Livrare

Gratuita de la 200 LEI

Comanda telefonica

+40799839996

L-Glutamina este cel mai abundent aminoacid din corpul tau. Exista o mulțime de factori care pot creste dramatic cererea de L-Glutamină in corpul uman, acestea includ recuperarea musculara, suportul pentru imunitate si sanatatea gastro-intestinala.

iGlutamine mareste volumul celular și sinteza proteinelor, scade degradarea proteinelor, optimizeaza sistemul imunitar si mareste secretia hormonului de crestere. Suplimentarea cu L-Glutamina va reduce semnificativ si din perioada de recuperare.

Metabolismul este accelerat din cauza nivelului crescut de HGH, fapt care permite prelucrarea mai eficienta a produselor alimentare si cresterea eficientei ratei metabolismului. Acest lucru conduce la o imbunatatire in raportul grasimilor si construirii masei musculare.
iGlutamine asista la hidratarea celulelor, volumul este imbunatatit reducandu-se astfel timpul de recuperare de la activitatile sportive sau antrenamente intense. Catabolismul muscular cauzat de antrenamentele intense este stopat mai eficient de acest aminoacid foarte important.
iGlutamine este obtinuta prin metoda ''100% natural fermented'' in conformitate cu sistemul de calitate NanoPure. Costul de productie este mult mai mare, insa calitatea și rezultatele sunt imbatabile! De asemenea, iGlutamine este cea mai pura forma de L-glutamina pe care o poti cumpara si provine din surse naturale, non-OMG si fara impuritati.

De ce iGlutamine
• Creste masa musculara mai rapid
• Previne catabolismul muscular
• Creste nivelulul de HGH
• Mentine volumul celulelor si hidrateaza 
• Repara muschii mai repede 
• Incetineste procesul de imbatranire
• Mentine sanatatea gastrointestinala
• 100% Natural Fermented
• Indulcit cu stevia si aroma naturala

 

Pentru rezultate optime, luati 1 cupa de iGlutamine™ cu 150-200ml apa intre mese si inainte de culcare si/sau inainte de antrenamente si imediat dupa antrenament.

Ingredients: 100% Fermented L-Glutamine, natural watermelon aroma, magnesium glycerophosphate, ascorbic adic, sunflower Lecithin, stevia.

Nume :

E-mail :

Rating :

Opinie :