Logheaza-te cu Facebook

Genius® iCreatine

creatine fusion

Pret: 95,00 lei79,00 LEI

Disponibilitate

Data expirarii

09.02.2020

Livrare

Gratuita de la 200 LEI

Comanda telefonica

+40799839996

 

   

 

iCreatine este realizata la un nivel de excelenta genial, testata pentru puritate, potenta si fabricata cu ajutorul ultimelor tehnologii de productie. Este vorba de cea mai recenta forma de creatina: Magnesium Creatine Chelate.
iCreatine este legata de magneziu si nu de o molecula de apa ca creatina monohidrata. Datorita acestui fapt MCC are proprietati puternic alcaline, diminuand mediul acid al creatinei si mentinandu-l deplin activ atat in solutiile gata de utilizat cat si in tractul digestiv. Fara indoiala, protejarea proprietatilor creatinei reprezinta doar jumatatea succesului. Cealalta jumatate o reprezinta capacitatea de a utiliza potentialul anabolic la cote maxime.
iCreatine mareste rezistenta musculara si masa musculara prin medierea adevaratului compus anabolic numit ATP- adenosintrifosfatul. Suplimentarea cu creatina duce la cresterea nivelelor ATP in celulele musculare. Energia necesara pentru contractia muschilor si generarea stimulilor este creata de hidroliza ATP. ATP stimuleaza, de asemenea, enzimele anabolice, cunoscute ca kinaze, care stimuleaza genele noastre de a produce proteinele musculare. ATP ia parte si la fiecare etapa de sinteza a moleculelor proteice.
iCreatine duce la o crestere rapida a masei musculare si a fortei, intrucat cantitati mai mari de ATP fac ca contractia fibrei musculare sa fie mai eficienta, generand astfel stimulii de forta. Si asta nu e totul, un alt avantaj este o conversie in creatinina mult mai mica.
iCreatine ofera cele mai eficiente rezultate datorita combinatiei celor mai puternice forme de creatina din lume: MCC si Creatina Monohidrata.

De ce iCreatine
✔ Stimuleaza cresterea masei musculare
✔ Creste puterea in regim de forta/viteza
✔ Mareste volumul celular
✔ Recuperare mai rapida
✔ Imbunatateste rezistenta musculara
✔ Conversie mai mica a creatinei in creatinina

Mod de administrare: Pentru rezultate optime, luati zilnic 5 capsule de iCreatina™: 2 caps dimineata și 3 inainte de antrenament. In zilele fara antrenament: 2 caps dimineata si 3 caps cu masa de la pranz.

ATENTIE! Toate suplimentele se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase. Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor. Folosirea acestui supliment alimentar nu inlocuieste dieta normala si echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros.

ALERGENI! Fabricate cu echipamente care proceseaza produse care contin ingrediente active, derivate din lapte, oua, peste, crustacee, nuci, gluten, lupin si susan

 

Nume :

E-mail :

Rating :

Opinie :

 
George 01.09.2017
Buna ziua , se poate administa zilnic sau trebuie facuta si o pauza dupa un anumit timp de adminstrare? Raspuns: Da, folositi 2 luni si 2 saptamani pauza.
ALEX 10.04.2017
Lipsă stoc ? Nu o sa mai aveti ? de vreo 2 saptamani e lipsa stoc Raspuns: Buna ziua, revine foarte curand!
Dorin M 03.08.2016
Una dintre cele mai bune creatine pe care le-am folosit, pararea mea, desi nu sunt o somitate in materie, o recomand.
Cohal Andrei 16.07.2016
Cu cat timp inainte de antrenament trebuie luate capsulele?
Cinca Vasile 24.05.2016
Este cea mai buna creatina!o folosesc de aproape 2 sapt si rezultatele deja se vad!!!