Logheaza-te cu Facebook

Genius® iAmino 300caps

di-tri peptides aminoacids

Pret: 110,00 LEI

Disponibilitate

Data expirarii

09.02.2020

Livrare

Gratuita de la 200 LEI

Comanda telefonica

+40799839996

 

   

 

Genius Nutrition prezinta iAmino - noua formula cu aminoacizi care este oricand gata sa construiasca fiecare fibra musculara cu cea mai mare rapiditate, datorita continutului de amino-acizi de ultima generatie in forma di-tri peptide. Un flux eficient de aminoacizi vor genera cele mai eficiente rezultate pentru masa musculara, forta si performanta.
Pentru a obtine aminoacizii, proteina din zer izolata de cea mai inalta calitate trece prin procesele tehnologice care o divizeaza  in lanturi mai mici de aminoacizi, numite peptide. 

iAmino contine in cea mai mare parte di- & tri-peptide. Acestea sunt absorbite la nivelul intestinului mult mai rapid decat aminoacizii liberi sau proteinele intregi. Pepti-Pure™ se asimileaza printr-o cale diferta in sange care se numeste PEPT-1, prin urmare nu se creaza o competitie intre aminoacizi si ofera un avantaj in rapiditatea de asimilare si un flux de aminoacizi mult mai mare. Din acest motiv se prefera consumul acestui produs imediat dupa antrenament, pentru ca induce o crestere mai rapida a nivelului de aminoacizi in sange, fenomen care sustine eficient dezvoltarea musculaturii si inhiba catabolismul proteic muscular extrem de rapid.
iAmino poate fi administrat in orice moment al zilei, pentru a alimenta muschii cu nutrientii care sporesc sinteza proteinelor, ajuta la prevenirea catabolismului si sporesc recuperarea. Avand la dispozitie caramizile muschilor (building blocks), intr-o formula de peptide hidrolizata cu actiune rapida. iAmino sporeste considerabil recuperarea dupa antrenamente si reduce durerile musculare.

De ce iAmino

✔ Asimilare imediata 
✔ Grabeste recuperarea si creste masa musculara
✔ Sursa completa de aminoacizi Pepti-Pure™
✔ Contine lanturi mai mici de aminoacizi (fara proteina ieftina presata in tablete)
✔ Reduce durerile musculare

Mod de administrare: In zilele de antrenament: Luati 3 capsule cu micul dejun, 3 capsule cu 5 de minute inainte de antrenament si/sau imediat dupa antrenament. In zilele de pauza pentru rezultate maxime: Luati cate 3 capsule intre mesele principale ale zilei.

Alergeni: Fabricate cu echipamente care proceseaza produse care contin ingrediente active, derivate din lapte, oua, peste, crustacee, nuci, gluten, lupin si susan.

Atentie: Toate suplimentele se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase. Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor. Folosirea acestui supliment alimentar nu inlocuieste dieta normala si echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros.

Nume :

E-mail :

Rating :

Opinie :