Logheaza-te cu Facebook

Genius® iBCAA 200 caps

100% natural fermented bcaa

Pret: 110,00 LEI

Disponibilitate

Data expirarii

09.03.2020

Livrare

Gratuita de la 200 LEI

Comanda telefonica

+40799839996

 

   

 

Genius Nutrition prezinta iBCAA, ultima evolutie la nivel de calitate si puritate.   

iBCAA sustine, mai mult ca oricand, cresterea masei musculare, imbunatateste performantele si procesul de recuperare dupa antrenament. Nivelul de excelenta al calitatii se va regasi in rezultatele pe care le vei obtine din consumul produsului, grad de asimilare si eficienta.

iBCAA reprezinta aminoacizii esentiali ce compun 35% din aminoacizii care se regasesc in tesutul muscular. Ei sunt necesari pentru a mentine echilibrul de nitrogen din organism pe durata perioadelor in care corpul este supus la stresul antrenamentului, diete sau chiar accidentari. Este dovedit faptul ca aminoacizii stimuleaza potenta proceselor anabolice, creste stabilitatea echilibrului de nitrogen si imbunatateste cresterea masei musculare a corpului.

iBCAA joaca un rol extrem de important si tinand cont ca nu pot fi produse de organismul uman trebuie sa fie furnizate de o sursa externa, prin dieta sau suplimente. Acest supliment reduce, de asemenea, durerile musculare si imbunatateste recuperarea metabolica.

iBCAA este obtinut prin fermentare naturala din alge in conformitate cu sistemul NanoPure™ pentru a oferi cea mai buna calitate, puritate si rezultate.

 

De ce 100% natural fermented? Stiati ca nu toate suplimentele cu BCAA (aminoacizi cu lant ramificat) sunt obtinute dupa aceeasi procedura? Si nu ne referim la raportul de L-Leucina  sau din punctul de vedere al ingredientelor aditionale, dar la calitatea reala a aminoacizilor folositi. Exista mai multe moduri de obtinere a aminoacizilor, iar cea mai utilizata metoda este o extractie cu un acid chimic din materie prima de origine animala, inclusiv pene de rata si par. Acesta este cel mai utilizat mod de a produce aminoacizi, fiind cea mai ieftina sursa, care implica mici costuri si un proces usor de fabricare. Rezultatul poate fi un produs contaminat cu alergeni si microtoxine.

De cealalta parte, mai putin utilizata si cea mai scumpa metoda de producere a aminoacizilor este prin fermentare naturala. In acest proces nu se utilizeaza produse chimice concentrate. Rezultatul este o calitate mai buna si un grad de eficienta mai mare.

Genius Nutrition™ folosește cu mandrie numai 100% fermented BCAA, pentru a se asigura ca sunt de cea mai inalta calitate.

De ce iBCAA™​

✔ Calitate NanoPure
✔ 100% ''Natural Fermented'' BCAA 4:1:1
✔ Mai multa masa musculara
✔ Efect anticatabolic
✔ Imbunatateste performanta
✔ Previne durerea musculara
✔ Creste anduranta
✔ Se dizolva rapid
✔ Obtinut din alge (Spirulina)

Mod de administrare: Pentru rezultate optime, consumati 3 capsule cu 20 minute inainte de antrenament si imediat dupa antrenament. In zilele de pauza consumati cate 3 capsule intre mese. 

ATENTIE! Toate suplimentele se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase. Nu se administreaza gravidelor sau femeilor care alapteaza. A nu se lasa la indemana copiilor. Folosirea acestui supliment alimentar nu inlocuieste dieta normala si echilibrata. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros. 

ALERGENI! Fabricate cu echipamente care proceseaza produse care contin ingrediente active, derivate din lapte, oua, peste, crustacee, nuci, gluten, lupin si susan.

Nume :

E-mail :

Rating :

Opinie :