AM DESCHIS GENIUS NUTRITION® STORE IN VERANDA MALL

AM DESCHIS GENIUS NUTRITION® STORE IN VERANDA MALL

Sub sloganul misiunii “The Best or Nothing” si anume de a raspunde prompt tuturor nevoilor consumatorilor, am deschis Genius Nutrition® Store - in centrul comercial Veranda Mall.

Genius Nutrition este unul din putinele brand-uri care si-a dezvoltat propriile produse. Angajamentul nostru principal este sa indeplinim cele mai inalte standarde de calitate, siguranta si eficacitate, de aceea facem in permanenta cercetari si analize pentru a identifica metode moderne, care au o eficienta cat mai mare in producerea tranformarilor dorite.

Folosim ingredientele naturale, iar pentru a obtine un gust desavarsit, realizam combinatii de arome naturale si indulcitori siguri dovediti stintific. Mai presus de orice ne propunem sa inspiram oamenii sa duca un mod de trai mai bun, mai sanatos, indiferent daca este sportiv de performanta sau concentrat asupra unui stil de viata sanatos.

Stim ca preferintele voastre sunt vaste, motiv pentru care va punem la dispozitie o gama larga de produse si in magazine, nu doar online.

Consultantii nostri din magazine va pot oferi o mana de ajutor si va pot recomanda produsele potrivite pentru nevoile fiecaruia dintre voi.

Ne gasiti aici: