AM LANSAT NOUL WEBSITE GENIUS NUTRITION®

AM LANSAT NOUL WEBSITE GENIUS NUTRITION®

Cu mare entuziasm, anuntam lansarea noului website Genius Nutrition®!
Descopera platforma online www.geniusnutrition.ro, dedicata pasionatilor de suplimente alimentare si alimente sanatoase, acum cu o experienta de shopping imbunatatita.


Noul website vine cu o interfata prietenoasa si un design inovator, facilitand procesul de comanda in doar cateva clicuri. Optiunile de plata au fost simplificate, incluzand siguranta platilor online cu Mastercard si Visa 3D Secure, sau plata la livrare in numerar. Check-out-ul rapid cu Apple Pay este, de asemenea, disponibil pentru o experienta cat mai fluida.

Descopera o comunicare mai accesibila si bine structurata, facilitata de noul website. Impreuna cu lansarea, am extins gama de produse oferite, adaugand cardurile cadou Genius Nutrition®. Aceste carduri cadou, livrate prin e-mail, nu presupun taxe suplimentare de procesare si contin instructiuni clare pentru utilizare la finalizarea comenzii.


Noul website include si o sectiune dedicata conformitatii GDPR, pentru a-ti oferi control total asupra informatiilor tale personale.


Daca doresti sa plasezi comenzi din Uniunea Europeana sau din afara tarii, te invitam sa vizitezi www.geniusnutrition.eu, unde sunt procesate doar comenzile internationale.

  • Design imbunatatit, mai confortabil si prietenos
  • Pagina FAQ pentru a-ti clarifica orice nelamurire
  • Abonament la produse, pentru a economisi si a primi beneficii exclusive
  • Pagina dedicata pentru Produse Noi si Oferte
  • Categorii speciale precum Vegan si Cereale

Fii parte din experienta Genius Nutrition® si bucura-te de o cale mai usoara spre un stil de viata sanatos!