TE ASTEPTAM LA FIBO 2024

TE ASTEPTAM LA FIBO 2024

Dragi prieteni,


Suntem incantati sa anuntam participarea Genius Nutrition® & WARCRY® la FIBO 2024, cea mai importanta expozitie comerciala din lume dedicata fitnessului, wellness-ului si sanatatii, care va avea loc in perioada 11-14 aprilie 2024 in Koln, Germania.

Va invitam la standul Genius Nutrition® & WARCRY®
La FIBO 2024, va invitam sa descoperiti cele mai recente aparatii in gama noastra de produse inovatoare de nutritie si suplimente. Echipa noastra de specialisti va fi disponibila pentru a va oferi informatii personalizate, sfaturi si pentru a va ghida in alegerea produselor potrivite pentru obiectivele dumneavoastra specifice. Ne gasiti la standul cu numarul 10.2A19.

Ce este FIBO?
FIBO reprezinta varful industriei fitnessului, aducand impreuna cele mai recente tendinte, produse si experti intr-un singur loc. Ofera oportunitatea unica de a explora inovatiile care modeleaza viitorul fitnessului si de a experimenta cele mai recente tehnologii si produse in aceasta industrie in continua evolutie.

Noi impartasim viziunea FIBO pentru o industrie a fitnessului robusta si o societate sanatoasa.
Credem cu tarie in importanta unui stil de viata activ si holistic, care va fi centrul FIBO 2024. Suntem dedicati aducerii unei contributii semnificative pentru a va ajuta sa atingeti obiectivele dumneavoastra de sanatate si fitness.

Nu ratati sansa de a testa produsele noastre exclusive la eveniment si de a profita de ofertele speciale disponibile doar participantilor la FIBO 2024.

Asteptam cu nerabdare sa va primim la standul nostru pentru a impartasi pasiunea noastra pentru un stil de viata sanatos si activ!


Cu entuziasm,
Echipa Genius Nutrition® & WARCRY®