SUPER REDS - VITALITATE LA SUPERLATIV

SUPER REDS - VITALITATE LA SUPERLATIV

Porneste in calatoria spre o sanatate optima cu SUPER REDS!! Aceasta formula inovatoare nu doar intareste sistemul imunitar, ci si iti mentine inima sanatoasa si pielea stralucitoare. Investeste astazi in bunastarea ta pe termen lung, beneficiind de puterea antioxidanta a SUPER REDS pentru a te bucura de o viata plina de energie si vitalitate!


Ingredientele cheie din SUPER REDS de la Genius Nutrition® si beneficiile lor:

Inulina: Este un prebiotic ce stimuleaza cresterea bacteriilor benefice in intestin, cum ar fi bifidobacteriile, care produc acizi grasi cu catena scurta, cum ar fi butiratul, recunoscuti pentru proprietatile lor antioxidante si capacitatea de a reduce stresul oxidativ.
Pulbere de sfecla: Bogata in nitrati se transforma in oxid nitric, un vasodilatator ce imbunatateste fluxul sanguin si circulatia, avand si efecte antioxidante.
Pulbere de mere: Recunoscuta pentru valoarea sa nutritiva, contine magneziu, potasiu, zinc, 18 aminoacizi si fibre, oferind o sursa comoda de nutritie instantanee in orice moment si oriunde.
Pulbere de cirese: Contine antioxidanti precum antocianinele, care combat stresul oxidativ si protejeaza celulele de radicalii liberi. Proprietatile antiinflamatorii le fac benefice in artrita, de asemenea este utilizata de sportivi pentru recuperare. Cercetarile sustin reducerea durerii musculare si protectie neurologica, imbunatatind functia cognitiva.
Pulbere de afine rosii: Imbunatateste sanatatea cardiovasculara, stimuland circulatia si sustinand integritatea vaselor de sange. Antioxidantii sai combat bacteriile E. coli, reducand infectiile tractului urinar. De asemenea, sprijina sanatatea dentara si intestinala.
Pulbere de acai: Are efecte antioxidante benefice pentru piele, intarziind procesul de imbatranire. De asemenea, contribuie la cresterea energiei si sanatatea inimii, prin imbunatatirea nivelurilor de colesterol si reducerea inflamatiei cardiovasculare.
Pulbere de acerola: Provenita din ciresul de acerola, este o sursa concentrata de nutrienti, inclusiv vitamina C, fortificand imunitatea si productia de colagen. Antioxidantii sai reduc stresul oxidativ, promovand sanatatea cardiovasculara si oferind protectie impotriva bolilor cronice. Este un aliat esential pentru sanatate si vitalitate.
Pulbere de fructul pasiunii: Bogata in flavonoide precum kaempferol si quercetina, calmeaza sistemul nervos si promoveaza relaxarea. Continutul sau de pectina, o fibra care elibereaza lent carbohidratii, ajuta la mentinerea nivelurilor normale de zahar din sange.


In concluzie SUPER REDS de la Genius Nutrition® este o combinatie perfecta de antioxidanti naturali de cea mai inalta calitate, gandita pentru a fi usor de integrat in rutina zilnica. Formula noastra este complet naturala, vegana si fara zahar adaugat.